Η Σχολή

Ποιοι είμαστε

Έχοντας ιδρυθεί το 1984, η Σχολή οδηγών “Δομαζάκης”, όντας πρόσφατα ανακαινισμένη, λειτουργεί πλέον επί της οδού Χαροκόπου 21 στην Καλλιθέα. Η προνομιακή της θέση καθιστά ιδιαίτερα εύκολη την πρόσβαση σε αυτήν, μιας και βρίσκεται λίγα μόνο μέτρα από την πρώτη παράλληλη της Λεωφόρου Συγγρού (Οδός Δοϊράνης), στο ύψος της ING.
Οι εκπαιδευτές της Σχολής μας, συνδυάζοντας την εμπειρία με τη σύγχρονη αντίληψη, αναλαμβάνουν την υπεύθυνη, οργανωμένη και επιτυχή εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.
Η διδασκαλία ακολουθεί έναν τρόπο σύγχρονο, απλό και μεθοδικό και στοχεύει, όχι μόνο στην επιτυχία των εξετάσεων του Υπουργείου, αλλά κυρίως στη μετέπειτα ορθή και ασφαλή κυκλοφορία των οδηγών στο δρόμο.

ΚΕ.Θ.Ε.Υ.Ο (Κέντρο Θεωρητικής Εκπαίδευσης Υποψηφίων Οδηγών)

Η θεωρητική εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών λαμβάνει χώρα σε μια αίθουσα άνετη, λειτουργική, με κλιματισμό και, κυρίως, με τη συμβολή σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων, διευκολύνοντας σημαντικά, με αυτόν τον τρόπο, τους εκπαιδευόμενους.

Στόχος των θεωρητικών μαθημάτων, πέρα από την επιτυχία των υποψηφίων στις γραπτές εξετάσεις του Υπουργείου, είναι η εμπέδωση των διατάξεων του Κ.Ο.Κ. και, ως εκ τούτου, η σωστή εφαρμογή του στις καθημερινές απαιτήσεις και προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι σύγχρονοι οδηγοί.

Έξυπνο πρόγραμμα αξιολόγησης (test)

Στη Σχολή Οδηγών Δομαζάκης θέλουμε να προσφέρουμε υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες. Στο πλαίσιο αυτό, εξασφαλίζουμε δωρεάν πρόσβαση σε κάθε υποψήφιο οδηγό στην πλέον εξελιγμένη πλατφόρμα για τεστ που υπάρχει στο διαδίκτυο. 

Υποστηρίζει και τις τέσσερις γλώσσες που μπορεί να εξεταστεί κάθε υποψήφιος (Ελληνικά, Αλβανικά, Ρωσικά, Αγγλικά) καθώς και τη δυνατότητα εκφώνηση των ερωτήσεων και των απαντήσεων, έχει επεξηγήσεις για την κάθε ερώτηση και διαθέτει νοημοσύνη ώστε, ανάλογα με τις απαντήσεις, να προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες του κάθε χρήστη ξεχωριστά.

Επικοινωνία

Ώρες λειτουργίας γραφείου

Δευτέρα έως Παρασκευή 

10:30-13:30 & 17:00-20:00

Σάββατο κατόπιν ραντεβού

Στείλτε μας μήνυμα
Συμπληρώστε το τηλέφωνό σας εάν θέλετε να σας καλέσουμε

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Δεχόμαστε και πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard καθώς και PayPal.